fredag 10. september 2010

Ny dag, nye muligheter.....

Jonathan først oppe idag. Det er lørdag og han stod i dusjen allerede 07.30....hva skjer??????? Jomme steker egg og bacon, så nå blir d snart cowboy frokost her. Mor har akkurat lest ferdig bok nummer 3 i Sunniva serien og Emms ser TV. En rolig og god start på en lørdags morgen, og det liker vi :o)))
Denne karen:
greide å slå et stykke av tannen sin i går, så idag skal vi se om vi finner en flink tannlege som kan fikse det. Bassengkanten som fikk et møte med Jonathan, eller var det omvendt...... Det ordner seg sikker :o))
Ellers så skal vi til Sjømannskirka og spise grøt idag. Det er fast innslag der på lørdager. Det skal bli koselig. Håper også det blir litt soling og bading ved bassengkanten når det lir litt utpå dagen ;o)))

Ha en fin lørdag alle sammen!!!

3 kommentarer:

 1. Hei og hopp alle sammen:-)

  Ser at dere nå er vel etablert der nede i Spania. Håper alle sammen koser seg riktig godt, og at både Emma og Jonathan trives på ny skole og med nye venner:-)
  Dere er alle heldige som gjør dere denne erfaringen og opplevelsen:-)

  Jeg skal sørge for at de på skolen får adressen slik at de også kan følge med på hva som skjer med dere der nede i Spania:-)

  Vennlig hilsen
  Hege

  SvarSlett
 2. Ei innholdsrik helg er snart over. Maren på fotballskole i to dager,Kris i en (har tilbringt noen dager med feber på sofan... :(). Maiken har vært på konfirmasjons undervisning og overnatting på Frøya hos en heste veninne:)Roger er bare hjemme i helgene for tiden, så han stresser rundt med alt han skulle ha gjort ;)Å jeg sitter å ser på pensum som skulle så absolutt vært lest... Eksamen rett rundt hjørnet! Ha en fortsatt fin ettermiddag, klem!

  SvarSlett
 3. Hei alle dere:)
  Så artig med Spania blogg. Da kan vi følge med dere litt. Supert:)
  Skal hilse fra Stig.
  Klem fra Katarina

  SvarSlett